Info van de gemeente - Retail Platform Steenbergen

Ga naar de inhoud

Ondernemersspreekuur door gemeente
Elke eerste donderdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur biedt de gemeente ondernemers een laagdrempelige mogelijkheid initiatieven, uitdagingen en signalen te kunnen delen.

De bedoeling is dat ondernemers letterlijk binnenlopen in het gemeentehuis en hun idee├źn, problemen en vraagstukken voorleggen. Hierbij zijn de wethouder Economie en de bedrijfscontactfunctionaris aanwezig. Van elk gesprek wordt een kort verslag per e-mail teruggekoppeld. In dit verslag worden afspraken en verwachtingen weergegeven.

Het belangrijkste doel van het ondernemersspreekuur is het verlagen van de drempel om in contact te treden met de verantwoordelijk portefeuillehouder en daarmee het contact te stimuleren.Digitale publicatie van gemeentelijke besluiten (vergunningen)
Wanneer u als ondernemers de vraag heeft waar, hoe en wanneer besluiten en overige meldingen door de gemeente worden gepubliceerd. Dan is het volgende voor u van belang.

 
Voorheen werden bijvoorbeeld vergunningen gepubliceerd in de lokale krant(en). Deze worden tegenwoordig, met uitzondering van besluiten vanuit de Wet Ruimtelijke Ordering, digitaal gepubliceerd.
 
Als ondernemer en burger kunt u zeer eenvoudig op de hoogte blijven van publicaties in uw directe omgeving. Via de website overheid.nl kunt in 5 eenvoudige stappen aanmelden voor meldingen in uw omgeving met een e-mailadres.
 
 
 
 
U krijgt dan een automatische mail bij publicaties binnen het gebied waarvoor u zich heeft aangemeld.
 
Zo blijft u altijd op zeer eenvoudige wijze op de hoogte.
 
 
Meer informatie nodig? Neem dan contact op met:

 
Sven Langenberg
 
Beleidsmedewerker economische ontwikkelingen en bedrijfscontactfunctionaris, Gemeente Steenbergen
 
 
Telefoon: 0167-543 396,
 
Mobiel: 06 15 88 55 96
 
 
 
Postbus 6, 4650 AA  Steenbergen,
 
Bezoekadres: Buiten de Veste 1, 4652 GA  Steenbergen.
 
 
Ook benieuwd naar ondernemersnieuws binnen de gemeente Steenbergen? Volg ons via Linkedin: https://www.linkedin.com/company/gemeente-steenbergen
 
Retail Platform Steenbergen | Boomdijk 7 | 4651 XG Steenbergen | Telefoon 06-51742572 | E-mail: info@rpsinfo.nl
Terug naar de inhoud