Iphone 13 kopen wel of niet

Bij het overwegen van de iPhone zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen voordat ze een beslissing nemen. Bijvoorbeeld, of u nu een groter scherm of een kleinere wilt, en welke functies zijn belangrijk voor u. Overweeg ook wat uw budget is en of u nu een servicecontract wilt krijgen. U moet ook overwegen hoeveel gegevens u van plan bent om op uw telefoon op te slaan. Als u niet zeker weet hoe u deze beslissingen neemt, zijn hier een paar richtlijnen die u kunnen helpen beslissen welk model voor u geschikt is.

Apple geeft altijd nieuwe modellen van zijn vlaggenschip-smartphones uit. Het was twee jaar geleden toen Steve Jobs de eerste iPhone aankondigde, met een prijskaartje van $ 399 en 4 GB opslag. Nu zijn er drie verschillende iPhone-modellen, waaronder de nieuwste, de iPhone X en de iPhone SE. Je moet weten dat de iPhone 12 twee jaar oud is, terwijl de iPhone 13 ongeveer twee jaar oud is. Welke u ook kiest, u zult veel waarde krijgen voor uw geld.

De iPhone-line-up is ingewikkelder geworden sinds de eerste iPhone 14 jaar geleden werd geïntroduceerd. De originele iPhone was exclusief beschikbaar op AT & T, met slechts vier of acht GB opslag. Tegenwoordig biedt het bedrijf de iPhone SE, die een goedkopere versie van de iPhone 13 is, en de iPhone 13 mini, die kleiner is en een thuisknop heeft. De iPhone 11 is twee jaar oud, maar is nog steeds een goede keuze als je op een budget bent.

Terwijl de iPhone 12 nu een geweldige telefoon is, is het nog steeds een beetje verouderd. Je kunt wachten tot de nieuwe iPhones worden vrijgegeven en je kunt geld besparen door te wachten op de laagste prijs. Je kunt zelfs een inruil aanbod krijgen als je een oude iPhone hebt die je niet wilt. Het is een verkopersmarkt, dus houd je in de gaten voor een koopje op het nieuwe appelvlagschip.

Apple’s iPhone-line-up is ingewikkelder dan het was. Toen Steve Jobs de iPhone in 2007 voor het eerst heeft aangekondigd, was het exclusief beschikbaar op AT & T, met een prijs van $ 499 of $ 599. Nu zijn er drie nieuwe modellen, elk met hun eigen kenmerken en prijskaartjes. Als u een iPhone wilt die twee jaar duurt, kiest u de iPhone 13 Mini of de iPhone XS MAX. Het prijsverschil is slechts één factor, maar het is de moeite waard om te overwegen.

iPhones zijn complexer dan ooit. Wanneer u een nieuwe iPhone koopt, kunt u niet teruggaan naar een vorige. De iPhone XS MAX heeft meer functies dan enig ander model. Je kunt ook je oude telefoon inruilen voor een nieuwer model. Er zijn drie manieren om je oude iPhone in te ruilen: hoe meer je je oude verkoopt, hoe minder je ervoor betaalt. Als je het verkoopt, krijg je een betere deal voor je geld door het te verkopen.

Nieuwste blogs