Nasa op Mars

Het MARS-exploratieprogramma (MEP) is een langetermijnmissie van NASA om de rode planeet te verkennen. Aangezien het in 1993 werd gevormd, heeft het programma Orbital ruimtevaartuig, Landers en Mars Rovers gebruikt om het klimaat en natuurlijke hulpbronnen van Mars te bestuderen. Terwijl het programma niet helemaal klaar is om mensen daar te verzenden, is het erop om erachter te komen of er leven op Mars is. Het zal ook zoeken naar manieren om een duurzame omgeving op Mars te ontwikkelen.

Medio februari lanceerde NASA het doorzettingsvermogen Rover naar Mars, waar het foto’s van het oppervlak van planeten heeft gemaakt en de rotsen bestuderen. Later die maand zal de Ingentyuite Rover zijn eerste testvlucht proberen en een aantal gegevens krijgen. Als u meer wilt weten over het nieuwste ruimtevaartnieuws, bezoek dan CNET en bekijk de NASA op Mars 2021 Ruimtekalender. Deze site heeft tonnen informatie over de nieuwste ontwikkelingen in het RUIMTE-programma.

De eerste NASA op MARS-missie wordt in 2021 naar de rode planeet gestuurd. De missie is bedoeld om Astrobiology-onderzoek uit te voeren, inclusief het zoeken naar bewijs van het oude microbiële leven. Andere missies zullen de geologie en klimaat van de planeet bestuderen en de weg vrijmaken voor toekomstige menselijke verkenning. Afgezien van dit, zullen de missies ook Mars-rock en regoliet verzamelen voor toekomstige missies. Deze monsters worden vervolgens teruggebracht naar de aarde verzegeld en bestudeerd voor mogelijke middelen.

Wat de volgende missie betreft, zal de vindingrijkheidsmissie informatie verzamelen over het lokale Martian Weer en het land op het Mars-oppervlak. Hoewel het 60 dagen duurt om Mars te bereiken, zal het belangrijke gegevens verzamelen. Het zal ook NASAS Pershardance-microfoon gebruiken om afbeeldingen te verzamelen. De vindingrijkheid missie verzamelt informatie over Martian Weer, maar het zal niet vliegen tot mei. In de tussentijd is het al op weg naar de rode planeet.

Een vierde missie volgt de vindingrijkheidsonde in juli. Het verzamelt informatie over het lokale Martian Weer. Beide missies zijn autonoom. De vindingrijkheid missie verzamelt informatie over het lokale weer op de planeet. De vindingrijkheidsvaartuigen vliegt gedurende 60 dagen op Mars. De landing van de vindingrijkheidsruimtevaartuig is vertraagd vanwege een communicatievertraging van 15 minuten. Het zal gegevens over het klimaat van Mars dragen.

De volgende missie stuurt twee missies naar Mars. Men zal de Perseverancy Rover zijn. Het zal monsters van Mars Body en Rock verzamelen. De monsters worden in toekomstige missies naar de aarde geretourneerd. Het doel van het Volhardance Rover is om technologieën voor menselijke verkenning van Mars te testen. Een andere missie zal de Phoenix Rover zijn, die Mars-bodem zal bestuderen. Deze missies sturen ook een camera.

De Perseverancy Rover is een andere missie die het Mars-oppervlak zal verkennen. De missie is om rots- en bodemmonsters van de planeet te verzamelen. Het monster wordt naar de aarde gestuurd voor analyse. Het doel van de Rover is te testen en de technologieën die nodig zijn voor menselijke verkenning van Mars te testen en perfectioneren. Het test ook verschillende technologieën voor de Rover om te overleven op Mars. De eerste vlucht zal in 2020 zijn, wat de laatste is voor deze missie.

De missie wordt gelanceerd door de Arabische Emiraten. De naam van de missies is hoop. Het is een goede OMEN-boodschap voor jongeren. De hoop op Mars is ook bedoeld om toekomstige generaties te inspireren om carrières in de wetenschap na te streven. Daarom wordt het nieuwe ruimtevaartuig de naam Hope. Dit is een goed idee voor de toekomst. Het zal ook de jonge astronauten inspireren om meer te weten te komen over Mars. Ze hebben de kans om de rode planeet te verkennen.

De Rover zal zijn uitgerust met twee microfoons. Deze microfoons zullen de astronauten helpen luisteren naar Mars-geluiden. De Rovers-arm zal bewegen, dus het is mogelijk om windstoten en andere geluiden te horen. De Rover neemt ook geluiden op in de Mars-sfeer. Dit levert waardevolle informatie over het milieu op Mars. De Rover zal de sfeer van Mars moeten bestuderen om erachter te komen of het bewoonbaar is.

Nieuwste blogs