Shoppen in Antwerpen

Winkelen in Antwerpen

Een van de beste delen over winkelen in Antwerpen is dat er veel opties beschikbaar zijn. Je vindt alles wat je nodig hebt van luxe merken tot budgetvriendelijke merken in de stadsvoetgangersgebied. De Meir is de thuisbasis van International Fashion Houses en de Academy of Arts and Design Fashion-afdeling. Je kunt ook geweldige designerwinkels vinden zoals Dries van Noten en Renaissance. De Kammenstraat, naast de Meir, is een populaire bestemming voor jong en trendy.

Er zijn enkele uitstekende designerwinkels in Antwerpen. De belangrijkste winkelstraat is rue Neuve, die voetgangers en verpakt is met internationale ketens. Het noordelijke uiteinde van Rue Neuve is de thuisbasis van de stad 2 Mall, die vol boetieks vol is en een tak van de FNAC omvat. Als je in de stemming bent voor een designermerk, vind je hier iets dat zowel betaalbaar als stijlvol is.

Naast winkelen vindt u enkele van de mooiste winkels in Antwerpen bij het Quartier Latin. Dit is de populairste winkelstraat van de stad en biedt veel luxe en boetiekjes. Je kunt ook interessante kunstgalerijen en antiek vinden in dit district. Hoewel het mogelijk is om geweldige ontwerperartikelen in een van de districten te vinden, is de Meir de beste gok voor een leuke en ontspannende dag in de stad.

Als je geen fan bent van winkelen in traditionele bakstenen en mortar winkels, kun je ook online winkelen. De Diamond District van de stad is de grootste ter wereld en transacties in meer dan 50% van de wereldwijde diamanten. Het hoge omzetbelastingsnelheid van de stad, dat 21% is, wordt vaak gecompenseerd door het feit dat veel van haar winkels zijn aangesloten bij de wereldwijde restitutie. Als u een EU-burger bent, vraag dan om een wereldwijde terugbetalingcontrole, omdat dit deze belasting ook dekt.

Als je op zoek bent naar een mode-bewuste ervaring, zijn Antwerps Winkelen Districten het bekijken waard. De Nationalestraat is het hart van de modescène in Antwerpen en heeft veel high-end merken. De Kammenstraat van de stad is de plek om te winkelen voor eigenzinnige artikelen en betaalbare kleding. En tijdens het winkelen in Antwerpen is een geweldige ervaring, je wilt nooit de stad verlaten.

De voetgangersvriendelijke straten van de stad maken het gemakkelijk om rond te komen. Van grote modehuizen tot onafhankelijke winkels vindt u een enorme selectie van winkelmogelijkheden in Antwerpen. Als je op zoek bent naar een luxe ervaring, probeer de Stadsfeestzaal uit, die 40 verschillende retailers herbergt. De meerderheid van de winkelstraten van Antwerps zijn geopend van maandag tot zaterdag. De eerste zondag van de maand heeft echter een aantal pop-upwinkels, dus het is een goed idee om uw route dienovereenkomstig te plannen.

Er zijn talloze winkelstraten in Antwerpen. Van grote modehuizen tot kleine, onafhankelijke winkels, zult u alles vinden die u zoekt in Antwerpen. Of u nu op zoek bent naar een luxe geschenk of een koopje bij een budget, de stad heeft een enorme selectie voor iedereen. Je kunt je winkelen combineren met de andere attracties van de stad voor een nog meer gedenkwaardige ervaring. Met alle beschikbare opties wordt u verwend voor de keuze.

Als je op zoek bent naar een modernere winkelervaring, kun je naar het wijk Meir gaan. Dit winkelgebied voor voetgangers is omzoomd met een enorme selectie van winkels. Naast de modewijk, er is ook een marktgebied dat vol is met vintage en moderne producten. En er zijn een aantal warenhuizen in het gebied. Met al deze opties kunt u alles vinden wat u nodig hebt op één plaats.

Meir is een van de populairste winkelstraten van de stad. Met International Fashion Labels en Kortingswinkels is de MEIR de meest populaire winkelwijk in Antwerpen. De festivalhal en de gerenoveerde Meir zijn twee plaatsen waar je kunt winkelen voor de nieuwste merkmode. Ze zijn allebei geweldige locaties om in te winkelen. Als je een serieuze shopper bent, wil je een paar uur in de Meir doorbrengen.

Als u op zoek bent naar luxe goederen, hebt u geen probleem om te vinden wat u zoekt. Het diamantcentrum bevindt zich in de buurt van het centraal station van de stad en biedt de meest luxueuze juwelen. Er zijn een aantal zijstraten in de stad waar u geweldige deals kunt vinden. De Meir heeft een paar beroemde warenhuizen die het bekijken waard zijn. En de Groenplaats en de Kloosterstraat zijn ook geweldige plekken om te winkelen.

Nieuwste blogs